Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - کمال الدینی با اشاره به جمعیت ۱۵ هزار نفری فارغ تحصیلان عضو نظام مهندسی کشاورزی گفت: کشاورزی امروز به سبب محدودیت منابع آب و نفوذ ناپذیری دانش در این بخش، بیمار و از حیث سود دهی و بهره وری خارج شده است.

او گفت: برای کمک به خروج کشاورزی از حالت سنتی وبیمار به کشاورزی مدرن وبا عملکرد بالا کشاورزان بهتر است از حضور کارشناسان کشاورزی مورد تایید این سازمان استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان می‌گوید: مسئول فنی‌های صاحب صلاحیت معرفی شده سازمان نظام مهندسی کشاورزی هم اکنون در مرغداری ها، گلخانه و واحد‌های دامی حضور دارند ودر پرداخت دستمزد با کشاورز به شکل سهم بری دانش از تولید حساب می‌شود که به کشاورز فشاری نیاید.

کمال الدینی خواستار توجه استاندار و رییس کمیسیون اقتصادی مجلس به حل مشکل تامین آب پروژه‌های کشاورزی شد و گفت: در حال حاضر با سقف تعیین شده کارگروه زیربنایی استان برای واحد‌های دام وگلخانه عملا اغلب صدور مجوز‌ها به مرحله بهره برداری نمی‌رسند که این نقص باید رفع شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به دیدار روز گذشته خود با استاندار و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس که در گرامی داشت روز مهندس انجام شد اشاره کرد و گفت: خوشبختانه استاندار و رئیس کمیسیون اقتصادی قول مساعد برای رفع این مشکل داده اند و این جای بسی خوشحالی است که تعدادی از پروژه‌های معطل این بخش تعیین تکلیف می‌شوند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبیاری درختان آب و فاضلاب محصولات کشاورزی نظام مهندسی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • باکتری‌ها برای ما رشته سیم رسانا می‌سازند
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند
  • این مناطق تهران خانه‌های ارزان‌قیمت دارند + جدول
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی است
  • تسهیل سرمایه گذاری در بخش دامپروری با اصلاح جرائم بهداشتی
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان