Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان نظام مهندسی استان کرمان، فریبرز عباسی در نشستی با موضوع بررسی سامانه های آبیاری نوین در سازمان جهاد کشاورزی کرمان افزود: برخلاف آنچه در سال های اخیر وزارت نیرو مطرح می کند میزان مصرف آب در کشاورزی کشور ۷۰ درصد است اما وزارت نیرو این رقم را ۹۰ درصد عنوان می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اطلاعات مربوط به مصرف آب کشاورزی کشور را که حاصل مشاهدات میدانی و تحقیق کامل است بزودی در اختیار همه روسای جهاد کشاورزی استان ها قرار می دهیم تا اطلاع رسانی شود.

عباسی با اشاره به رتبه نخست استان کرمان در آبیاری قطره ای زیرسطحی بیان کرد: یکی از اقداماتی که در سالهای اخیر انجام شده موضوع کم آبیاری محصولات بوده که به طور مثال اگر محصول پسته با ۱۳ هزار مترمکعب آب باید آبیاری می شد در این روش هفت هزار مترمکعب آب مصرف می کند.

مجری طرح توسعه سامانه های نوین آبیاری در وزارت جهاد کشاورزی، خواستار تعیین تکلیف چاه های غیرمجاز کشاورزی در کشور شد و اظهار داشت: در صورتی که سازمان نظام مهندسی کرمان برای نظارت بر عمکلرد حوزه آبیاری و آموزش در این بخش نیاز به یک درصد اعتبار کمک های بلاعوض داشته باشد مشکلی نداریم و فقط باید منتظر تایید سازمان برنامه و بودجه باشیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان نیز با اشاره به اهداف این سازمان در تلاش برای اشتغال دانش آموختگان با افزایش ضریب نفوذ دانش و مهندسی کردن فرایند تولید گفت: با توجه به نظارت حاکمیتی جهاد کشاورزی بر نظام مهندسی، اما تاکنون هیچ یک از وزرای جهاد کشاورزی در برنامه هایشان به اشتغال این افراد اشاره ای نداشته اند.

محسن کمال الدینی با تاکید بر اینکه هم اکنون ۱۵ هزار فارغ التحصیل عضو سازمان جهاد کشاورزی هستند افزود: نظام مهندسی در واقع بازوی توانمند اجرایی برای سازمان های جهاد کشاورزی است و در حوزه مهارت آموزی دانش آموختگان بسیار خوب عمل کرده است.

وی اظهار داشت: چهار درخواست در بحث نظارت بر اجرا داریم، با توجه به اینکه تعرفه ارائه خدمات فنی و مهندسی هرساله براساس تبصره سه ماده ۲ قانون افزایش بهره وری توسط وزیرکشاورزی ابلاغ می شود اگر بتوانیم به عنوان یک تعرفه جدید در تعرفه های ۱۴۰۱ تحت عنوان نظارت بر اجرا و بهره برداری لحاظ شود که از ظرفیت کارشناسان با توان مالی بهره بردار استفاده کنیم، کمک خوبی برای ماست.

وی تصریح کرد: می توان یک درصد از ردیف اعتباری کمک های بلاعوض کشاورزی برای نظارت بر اجرا و بهره برداری به بخش خصوصی کشاورزی (نظام مهندسی کشاورزی) از سوی سازمان مدیریت برنامه ریزی کشور اختصاص داده شود.

کمال الدینی بیان کرد: پیشنهاد دیگر این است از آنجایی که نظام مهندسی در آموزش ها خروجی های بسیار خوبی داشته و کشاورزان بسیار راضی هستند چرا که بعد از اجرای سیستم های آبیاری در محل همان مزرعه آموزش هایی داده شده و یک کارشناس مرتبا این افراد را تحت پوشش خدمات خود دارد، موضوع آموزش به این سازمان سپرده شود.

وی گفت: در بحث تبصره ۶ ماده 2 قانون افزایش بهره وری در رتبه بندی شرکت های مشاور و پیمانکار، این اخذ رتبه باید از نظام مهندسی کشاورزی انجام شود و ما قبلا این کار شروع کرده و به جاه های خیلی خوبی رسیدیم اما متاسفانه در اثر تغییر وزارت کشاورزی سابق این سامانه ها علی رغم کار خوب نظام مهندسی به سازمان مدیریت داده شد که درخواست بررسی مجدد داریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان افزود: پیشنهاد چهارم بنده این است از آنجایی که اکثر استان های کشور نظام مهندسی کشاورزی شان در بحث تشکیل پرونده با مدیریت آب وخاک همکاری لازم دارند نقش نظام مهندسی را در نقشه راه خود در وزارت جهادکشاورزی بگذارید.

عباس سعیدی مدیرجهاد کشاورزی کرمان نیز در این نشست با قدردانی از اقدامات سازمان نظام مهندسی کشاورزی این استان گفت: آموزش مهارت ها در نظام مهندسی کرمان بسیار خوب توسعه یافته و در حوزه مهارت بخشیدن به جمعیت دانش آموخته موفقیت های زیادی دارد.

در پایان این نشست عباسی مشاور وزیر جهاد کشاورزی قول داد، اختصاص یک درصد اعتبار برای نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان را از محل موافقت نامه های آبیاری پیگیری کند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور کرمان وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور کرمان سازمان نظام مهندسی کشاورزی جهاد کشاورزی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • عملیاتی شدن ۱۲۳ درصدی تعهد اشتغال استان کرمان
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار