Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان (سنم)، محمدرضا پورخاتون در نشست با جمعی از کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان به قابلیت های سامانه شناسنامه بهره برداری کشاورز اشاره کرد و افزود: با توجه به ضرورت اجرای چنین طرح هایی، باید بستر عملیاتی شدن این مدل کارها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: در توافق شفاهی که با نظام مهندسی داشتیم، قرار شد سامانه طراحی شده بعد از تایید نهایی در ۲ شهرستان استان کرمان به صورت پایلوت اجرایی شود.

وی با تاکید بر همکاری با سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان گفت: در ادامه کار ما گفت و گوهایی برای تفویض اختیار خواهیم داشت زیرا این سامانه در آینده می تواند خدمات زیادی به بخش کشاورزی ارائه کند.

پورخاتون اظهار داشت: هزینه خوبی که نظام مهندسی برای این طرح در قدم اول انجام داده، بیانگر اعتماد سازی در نظام مهندسی است.

وی بیان کرد: این طرح در آینده می تواند به نوعی جایگزین سند مالکیت زمین های کشاورزی تبدیل شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان افزود: یک نسخه از شناسنامه بهره برداری کشاورز که محصول این سامانه است به جهاد کشاورزی استان ارسال و نظرات کارشناسان نیز روی آن اعمال شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان نیز در این نشست با معرفی سامانه شناسنامه بهره برداری کشاورز گفت: یک کار نیمه تمام با هزینه ۷۰ میلیون تومان در شهرستان انار در دست انجام داریم.

محسن کمال الدینی با اشاره به اینکه شناسنامه طراحی شده بهره برداری کشاورز، سند مالکیت نیست افزود: این سند بر اساس خود اظهاری کشاورز در سامانه بارگذاری می شود و در آن قید شده که این برگه سند مالکیت نیست و برای هر اقدام عملیاتی باید از مراجع ذیصلاح استعلام شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان اظهار داشت: اگر فرایند اجرای کار سامانه در تمام این استان اجرایی شود می توان حتی صدور حواله های کود را نیز بر اساس این سامانه انجام داد.

وی تصریح کرد: تعرفه انجام کار با تخفیف بالا لحاظ شده و انتظار می رود جهادکشاورزی در این راستا حمایت لازم را انجام دهد.

کمال الدینی گفت: انتظار داریم مسئولان جهاد کشاورزی استان کرمان در نهایت، توافق درون استانی برای اجرای این طرح انجام دهند، ما در مراحل بعدی کار به دنبال اشاعه دادن این سامانه به دیگر نقاط کشور هستیم.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه می تواند جایگزین یا قابل اتصال به برخی سامانه های جهاد کشاورزی در حوزه معاونت برنامه ریزی شود، عملیات اجرایی این سامانه در شهرستان های کرمان آغاز شده است.

دارندگان زمین زراعی و باغی در آینده نزدیک می توانند نسبت به ثبت مشخصات زمین کشاورزی خود اقدام و شناسنامه ای برای زمین خود دریافت کنند.

سامانه شناسنامه بهره برداری کشاورزی توسط نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در نشستی با حضور معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی و جمعی از کارشناسان این سازمان، معرفی شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کرمان کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کرمان کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی کرمان کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی کشاورزی استان کرمان جهاد کشاورزی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۰۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند

استاندار ایلام گفت: با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زراعی استان اضافه و ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای کشاورزان ارزش افزوده دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام‌نیا امروز- پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌- در نشست شورای اداری استان با موضوع "تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت" اظهار کرد: پروژه‌های کلان نظیر ارغوان‌گستر، ان‌جی‌ال دهلران، فولادگستر ایوان و کاغذ سنگی چرداول، سد میمه دهلران، تصفیه‌خانه ایوان و ملکشاهی به زودی افتتاح می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح ابر پروژه گرمسیری ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود، افزود: با افتتاح فاز نخست این پروژه ۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود.

استاندار ایلام افزود: از مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته برای سامانه گرمسیری، ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شده است. هم‌چنین طبق وعده پیمانکار فاز دوم سامانه گرمسیری تا شهریورماه ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام‌نیا با اشاره به اینکه هزینه تمام شده ابرپروژه تونل کبیرکوه ۳ هزار میلیارد تومان است، گفت: تاکنون حدود یک هزار میلیارد تومان به پیمانکاران پرداخت شده است و مابقی ۲ هزار میلیارد تومان تا قبل از تکمیل و تحویل پروژه، از طریق سازمان برنامه و بودجه تأمین و به پیمانکاران پرداخت می‌شود.

وی با بیان این‌که طبق وعده پیمانکاران این تونل حداکثر تا اوایل تیرماه زیر بار ترافیک می‌رود، اضافه کرد: میزان پیشرفت فیزیکی تونل کبیرکوه از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳ درصد بوده است، اما طی دو سال گذشته پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۹۳ درصد رسیده است، زمان اتمام پیمان این پروژه، ۱۵ آبان‌ماه سال‌جاری است، اما طبق وعده پیمانکار تا پایان خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار ایلام اضافه کرد: ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای دو ابر پروژه سامانه گرمسیری و تونل کبیرکوه هزینه شد.

بهرام‌نیا با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری خارجی در استان به ویژه در شهرستان ملکشاهی، گفت: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سیلیکون منگنز آلامتو (ساخت قطعات ماشین‌آلات و هواپیما) توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایه‌گذاری شده است و ایلام از نظر سرمایه‌گذاری خارجی، استان آخر کشور بود، اما در جایگاه دهم کشور قرار گرفت.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه منعقد شده است که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.


استاندار ایلام با اشاره به انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام، افزود: در مجموع سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان می‌شود.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در حوزه عمرانی تصفیه‌خانه آب ملکشاهی، سالن فرودگاه ایلام و درمانگاه مهران در آستانه افتتاح است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فسادستیزی کشتارگاه دام ایلام دوباره به دامن بیت‌المال بازگشت و به پشیتبانی امور دام استان واگذار شد.

استاندار ایلام با بیان اینکه خوراک پارک پروپیلن از شرکت پتروشیمی ارغوان‌گستر تأمین می‌شود، گفت: با راه اندازی پارک پروپیلن در مهران، ۲۵۰۰ نفر مشغول به‌کار می‌شوند که اخیر تفاهم‌نامه اجرای این پروژه منعقد شده است.

بهرام‌نبا اضافه کرد: روستاهای هدف آب‌رسانی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه از ۱۲۸ به ۵۰۰ روستا افزایش یافت و اعتبار آن از ۵۰۷ میلیارد تومان به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

کد خبر 750074

دیگر خبرها

  • آیا بارش‌های اخیر به جاده‌های استان ایلام خسارت وارد کرد؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • دستاوردهای متروی مشهد و اصفهان به اشتراک گذاشته می‌شود
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • بهره برداری از ۱۲ طرح و اهدای جهیزیه در زندان‌های هرمزگان
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۲ طرح با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید