Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، کمال الدینی، رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی استان کرمان خواستار تعیین تکلیف مسئولان فنی عضو این سازمان درواحد‌های تولید طیور شد.

او افزود: بنا به الزامات قانونی وابلاغیه وزیرجهادکشاورزی ومطابق با دستورالعمل ساماندهی مسئولین فنی آزمون کتبی ومصاحبه علمی باحضور اعضای کمیته ساماندهی مسئولان فنی که متشکل ازمعاونت بهبود تولیدات دامی، مدیران تخصصی، اساتید دانشگاه بوده، انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی استان کرمان تصریح کرد: کمیته ساماندهی مسئولان فنی ازسال ۹۸ تشکیل شده ونظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی آمادگی معرفی مسئول فنی به واحد‌های تولیدی دام، طیور وشیلات را دارد.

کمال الدینی با اشاره به منعقد شدن تفاهم نامه بین اتحادیه مرغداران گوشتی بانظام مهندسی کشاورزی اظهارداشت: نظام دامپزشکی نیز نظیرما مشکلاتی دراین حوزه دارد که در صورت رفع این مسائل، آمادگی انجام خدمات را در واحد‌های دامداری دارد.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی استان کرمان بیان کرد: کارشناسان ما موظف هستند گزارش حضورو کار روزانه خود را در سامانه کشوری سانکا ثبت کنند.

او تاکید کرد: با اتحادیه مرغداران گوشتی استان جلسات متعددی داشتیم ومقرر شد ۱۵ کارشناس مسئول فنی دامپروری و ۱۵ دکترای دامپزشکی با اتحادیه قرارداد ببندند.

کمال الدینی گفت: ما بنا به الزامات قانونی بایستی نسبت به معرفی مسئولان فنی در واحد‌های تولیدی اقدام کنیم.

او تاکید کرد: باتوجه به نبود آمار از میانگین تولید در واحد‌های تولیدی ابتدا قرارداد مسئولان فنی به صورت دستمزد محور منعقد و پس ازگذشت یک سال وکسب میانگین تولید در واحد، قرارداد‌ها به صورت دانش محوری منعقد شود.

کمال الدینی تاکید کرد:هدف نظام مهندسی این است که به شکل دانش محورتولید را پیش ببرد حرف ما این است یک سال با اتحادیه کارشود ومیانگین تولید وتاثیرحضورمسئول فنی برآورد شود وبری پرداخت‌ها نیز هرچه افزایش تولید داشته باشند، درصدی از این افزایش بهره وری را به مسئول فنی اختصاص دهند.

او افزود: چهاربخش دراین میان سود می‌برند یکی جهادکشاورزی که متولی تولید است، دومین بخش دامپزشکی است که تلاش می‌کند برای سلامت محصول تولیدی، بخش سوم دونظام مهندسی کشاورزی ودامپزشکی ازجهت افزایش ضریب نفوذ دانش با استفاده ازبسترسازی اشتغال فارغ التحصیلان تعیین صلاحیت شده خود منتفع می‌شود ودر بخش چهارم بهره برداران با استفاده از دانش فارغ التحصیلان این بخش در راستای افزایش بهره وری خود منتفع می‌شوند.

احمدی مسئول نظام دامپزشکی نیز دراین نشست گفت: ما آمار درستی ازسقف کامل دوره پرورش طیورنداریم که مشخص شود چه زمانی گله نیاز به واکسن دارد یا علت تلفات درگله‌های طیورچیست، اما اگر مسئول فنی یا دامپزشک مقیم داشته باشیم علمی‌تر ودقیق ترمی توان به افزایش میزان بهره وری کمک کرد.

عباس سعیدی رئیس سازمان جهادکشاورزی شمال کرمان نیز دراین نشست گفت:در خصوص قراردادمسئولان فنی به صورت نظارت فنی با همکاری اتحادیه منعقد شود وحق نظارت نیز طبق توافق قبلی بین اتحادیه ونظام مهندسی انجام شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال کرمان افزود: قرارداد‌های چندماهه در واحد‌های تولیدی با مسئول فنی منعقد و تاثیرحضور این افراد برتولید نهایی نیز بررسی شود.

 مهدی رییس اتحادیه مرغداران گوشتی کرمان نیز ازقرارداد با مهندسین فنی در واحد‌های تولید مرغ استقبال کرد وگفت: تعرفه استاندارد توسط نظام مهندسی کشاورزی و نظام دامپزشکی بررسی شده و به ما ابلاغ شده و با حضور مسئول فنی درواقع هزینه‌های تولید مرغ را می‌توانیم مدیریت کنیم.

درنهایت مقرر شد مسئولان فنی نظام دامپزشکی ونظام مهندسی کشاورزی استان از تاریخ اول آبان ماه با هماهنگی اتحادیه مرغداران استان ونظارت فنی نظام مشغول به کار شوند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قیمت مرغ جهادکشاورزی نظام مهندسی کشاورزی ومنابع طبیعی نظام مهندسی کشاورزی سازمان نظام مهندسی واحد های تولید اتحادیه مرغداران واحد های تولیدی نظام دامپزشکی مسئولان فنی کمال الدینی مسئول فنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است

حجت الاسلام حمیدی بر رفع موانع تولید در استان کرمان تاکید کرد و گفت:دستگاه قضائی استان حمایت از بنگاه‌های تولیدی و تحقق شعار سال را تکلیف خود می‌داند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان بیان داشت: نامگذاری سال به نام جهش تولید با مشارکت مردم اقدام هوشمندانه‌ای از سوی رهبر معظم انقلاب بود که مردم را در فعالیت‌های تولیدی دخیل کردند.

رییس شورای قضایی استان کرمان افزود: مسئولان باید درخصوص مشارکت مردم در تحقق شعار سال اعتماد سازی کنند تاسرمایه‌های خرد و کلان مردم به سمت تولید سوق داده شود در صورتی که زمینه سرمایه گذاری مردم در تولید فراهم نشود، این سرمایه‌ها به سمت بازار‌های دلالی (از جمله طلا و سکه) می‌رود.

وی گفت: هرکجا که مردم پای کار اقتصاد آمدند و سرمایه گذاری کردند شاهد بهبود وضعیت اقتصاد کشور و معیشت مردم هستیم.

نماینده عالی قوه قضائیه در کرمان اظهار داشت: سرمایه گذاران بخش خصوصی گلایه مندند که مسئولان همکاری نمی‌کنند و برخی قوانین و مقررات دست و پاگیر است و مانع از صادرات یا جهش تولید می‌گردد.

بايد سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود

او افزود: بایستی مسئولان تدابیری بیاندیشند و آسیب شناسی کنند تا سرمایه مردم به سمت تولید و اشتغال سوق داده شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در ادامه با اشاره به اینکه تشکیل دادگاه‌های تجاری، مهم و ضروری است و بایستی هرچه سریعتر راه اندازی شود، گفت: آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس است و هنوز تصویب نشده در حالی که لایحه کارشناسی و خوبی است و خیلی از مسائل قضایی و حقوقی بنگاه‌های تولیدی در ان لحاظ شده است.

وی با اشاره به اینکه این لایحه تشکیلات خوبی برای دادگاه‌های تجاری در نظر گرفته، افزود: امیدواریم هر چه سریع‌تر به صحن علنی مجلس برود و تصویب شود تا بشود از فعالان اقتصادی حمایت‌های قانونی صورت بپذیرد.

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است
  • راه اندازی دادگاه‌های تجاری ضروری است/آیین دادرسی تجاری از سال ۹۹ در مجلس تصویب نشده است
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت