Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید برخوری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طی یک سال گذشته پروانه تاسیس برای ۸۲ دامپروری در هفت شهرستان جنوبی توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی صادر شده است.

وی از واگذاری صدور مجوز فعالیت‏‌های موضوع ماده ۱۶ قانون نظام جامع دامپروری کشور (صدور مجوز دامپروی) به سازمان نظام مهندسی کشاورزی جنوب کرمان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

« در ماده ۱۶ این قانون آمده است: از تاریخ تصویب این قانون، صدور هرگونه مجوز اعم از موافقت اصولی، پروانة تأسیس و پروانه بهره‌برداری آزمایشگاه‌های تجزیه خوراک دام، آزمایشگاه‌های تجزیه شیرخام، میادین دام، مراکز جمع آوری شیر، مراکز تولید مواد ژنتیکی (اسپرم، جنین، تخمک) و آزمایشگاه‌های مرتبط با تخصص‌های موضوع این قانون، بر عهده سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و بر اساس سیاست‌ها و نظارت وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود»

برخوری این تصمیم را در راستای کاهش تصدی‏‌گری دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی دانست و گفت: با حضور نمایندگان سازمان نظام مهندسی کشاورزی، اداره کل دامپزشکی، معاون بهبود تولیدات دامی، مدیر امور دام و کارشناسان مربوطه، این تصمیم اتخاذ شد.

وی با یادآوری اینکه آزمایشگاه تجزیه خوراک دام، آزمایشگاه تجزیه شیرخام، میادین دام، مراکز جمع‌آوری شیر و مراکز تولید مواد ژنتیکی از موضوعات ماده ۱۶ قانون نظام جامع دامپروری کشور است،افزود: براساس دستورالعمل ابلاغ شده، این امور به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان واگذار شد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان ادامه داد: همچنین تمامی امور مربوط به سازماندهی و استقرار شبکه تلقیح مصنوعی دام نیز به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جنوب کرمان واگذار شد. 

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان هدف اصلی از واگذاری این فعالیت‏‌ها به بخش خصوصی را ارتقای ضریب نفوذ دانش در واحدهای تولیدی محصولات و فراوردهای دامی، افزایش بهره‌وری با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش غیردولتی در راستای تولید محصول سالم و امنیت غذایی پایدار دانست.  

وی ادامه داد: ایجاد و تکمیل چرخه مدیریت دانش، بیشترین بهره‏‌گیری از ظرفیت‏‌ها و توانمندی‏‌های بخش غیردولتی و تسهیل و تسریع در امور سرمایه‏‌گذاری، افزایش تولید و افزایش سطح بهره‏‌وری نیز از دیگر اهداف این طرح است.

بیش از ۴۰ هزار راس دام سبک و سنگین در این منطقه هویت‌بخشی شده است.

سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان را تحت پوشش دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور دام و طيور جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور دام و طيور جیرفت وزارت جهاد کشاورزی سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور دام و طيور جیرفت اخبار کنکور سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشاورزی جنوب کرمان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۹۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • شوراها کمک کنند ظرفیت مردمی پای کار بیاید
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان