Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیر نظام فنی و اجرائی استان کرمان گفت: با هماهنگی مرکز طی نامه ای به استان ها ابلاغ شده که اعتبار شرکت های پایه های سه، چهار و پنج که از ابتدای تیرماه ۹۷ منقضی شده یا می شوند تا پایان خرداد ۹۹ تمدید شده و نیازی به مراجعه حضوری به سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیست.

مهندس "عزت الله اسماعیلی" امروز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۱۰۰۰ شرک پیمانکاری حقوقی در استان کرمان داریم که در پایه های سه، چهار و پنج در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان رتبه بندی شده و در سایت ساجار اعتبار آنها مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اعتبار این شرکت ها بعد از گذشت چهار سال به پایان می رسد، افزود: بعضا شرکت هایی از تیرماه سال ۱۳۹۸ اعتبار آنها منقضی شده و در حال تمدید هستند که با هماهنگی مرکز طی نامه ای به استان ها ابلاغ شده که پایه های سه، چهار و پنج که از ابتدای تیرماه ۹۷ منقضی شده یا می شوند تا پایان خرداد ۹۹ تمدید شده و نیازی به مراجعه حضوری به سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیست.

اسماعیلی تصریح کرد: شرکت های پیمانکاری می توانند از طریق سایت sajar.mporg.ir پیگیری و مدارک را بارگذاری کنند که بررسی می شود و گواهینامه تا خرداد ۹۹ تمدید است.

وی با بیان اینکه اعتبار شرکت های پیمانکاری توسط رییس نظام فنی و اجرائی مشاوران پیماناران کشور تمدید شده است، گفت: به منظور حفظ سلامت، جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، مراجعه حداقلی مراجعان و رفع مشکلات، اعتبار گواهینامه سلامت مشاوران نیز تا پایان تیرماه ۹۹ تمدید شده است.

مدیر نظام فنی و اجرائی استان کرمان گفت: صلاحیت مشاورانی که در سال جاری منقضی شده یا کسانی که در سه ماهه نخست ۹۹ منقضی می شود، نیز شامل این امر(تمدید) است.

وی با اشاره به اینکه گواهی صلاحیت خدمات مدیر طرح نیز که در سال جاری و یا در سه ماهه ۹۹ منقضی می شود، تا تیرماه اعتبار دارد، اظهار کرد: گواهینامه صلاحیت خدمات شرکت های انفورماتیک که از ابتدای دی ماه امسال منقضی شده یا سه ماهه اول ۹۹ منقضی می شود نیز تا پایان تیرماه سال ۹۹ تمدید شده اند.

اسماعیلی تصریح کرد: تمدید گواهینامه پیمانکاران شخص حقیقی و مشاوران شخص حقیقی نیز تا پایان خرداد ۹۹ صورت گرفته و نیازی به مراجعه حضوری به سازمان مدیریت ندارند و بعد از پایان تیرماه می توانند برای تمدید گواهینامه مراجعه کنند.

مدیر نظام فنی و اجرائی استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه ۴۰۰ پیمانکار حقیقی و بیش از ۱۰۰۰ پیمانکار حقوقی در استان کرمان فعالیت می کنند گفت: رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی دبیر شورای فنی استان است و چهار کارگروه در این شورا فعال هستند که کارگروه ارجاع پیمان، اختلافات بین کارفرمایان و پیمانکاران را رسیدگی و حل می کند.

وی با اشاره به اینکه کارگروه نظارت فنی، مشکلات پروژه ها را بررسی و راهکار ارائه می دهد، افزود: کارگروه آموزش و ترویج، ضوابط نظام فنی و اجرائی را آموزش می دهد که با توجه به ضرورت و نیازی که احساس می شد، از فعال ترین کارگروه هاست و ۷۰ درصد کار آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی انجام می شود و در سال گذشته بیش از ۵۲ دوره برگزار کرده ایم.

اسماعیلی اظهار کرد: کارگروه استانداردسازی مصالح نیز با همکاری برخی دستگاه های اجرایی از جمله استاندارد فعالیت می کند و برای نخستین بار در کشور همه کارخانجات بتن آماده شهر کرمان رتبه بندی شده که توسط دبیرخانه شورای فنی استان انجام شده است.

وی با بیان اینکه عدم آموزش و عدم تسلط به قوانین و مقررات عمده مشکل پیمانکاران است، تصریح کرد: در کارگروه نظارت امسال ۲۷ بازدید از کارخانجات آسفالت در شهرستان های و ۲۱۳ پروژه متفرقه در سطح استان صورت گرفته است.

مدیر نظام فنی و اجرائی استان کرمان گفت: براساس ماده ۲۳ قانون بودجه نظارت فنی و مهندسی از اصلی ترین وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی است که توسط شورای فنی انجام می شود.

اسماعیلی با اشاره به اینکه شورای فنی، بالاترین مرجع تصمیم گیری و تصمیم سازی در حوزه امور فنی و مهندسی است تصریح کرد: نظارت بر امور پروژه های عمرانی، بهینه سازی ساخت و آموزش عوامل نظام فنی و اجرایی، نحوه رسیدگی به اجرای قراردادهای مختلف پیمانکاری و ... توسط شورای فنی انجام می شود.

وی بیان کرد: شناسایی مشکلات، بسترسازی لازم برای نهادینه کردن نظارت درون سازمانی، اصلاح و بهبود روش ها، ارتقاء سطح کمی و کیفی خدمات فنی و مهندسی، تقویت همکاری شرکت ها با ادارات، پیشبرد بهینه و جامع اهداف نظام فنی و اجرایی استان از اهداف بازرسی پروژهای عمرانی است.

مدیر نظام فنی و اجرائی استان کرمان در پایان با اشاره به شیوع ویروس کرونا گفت: در حال حاضر همه وظایف و خدمات را به پیمانکاران و دستگاه های اجرایی به صورت الکترونیکی ارائه می دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور پیمانکاران کروناویروس اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی فنی و مهندسی منقضی شده شورای فنی خرداد ۹۹ تا پایان شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۲۴۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، با اجرای طرح کالابرگ الکترونیک از خردادماه سال ۱۴۰۲ به صورت سراسری در کشور، ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم‌چرب، پنیر، ماست‌ کم‌چرب،‌ مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند برای حفظ سفره مردم از تورم در سبد غذایی این طرح تعریف شد.

طی چند فاز اجرایی و با گسترش اجرای آن در نهایت، هفت دهک درآمدی تحت پوشش این طرح قرار گرفتند و در صورتی که این هفت دهک درآمدی ۲۰۰ هزار تومان از مبلغ یارانه خود را از میان ۱۱ قلم کالای سبد غذایی تعریف شده خریداری می‌کردند، مشمول دریافت یارانه تشویقی ۱۲۰ هزار تومانی می‌شدند. به عبارتی با استفاده از این طرح، یارانه دهک‌های یک تا ۳ درآمدی به ۵۲۰ هزار تومان و یارانه دهک‌های چهارم تا هفتم درآمدی به ۴۲۰ هزارتومان افزایش یافت.

اما در مرحله جدید اجرایی و شروع دهه فجر، دولت از ۱۷ بهمن‌ماه به مدت سه ماه (تا ۱۸ اردیبهشت ادامه دارد) مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک را تحت عنوان «طرح فجرانه» اجرا کرد؛ این فاز جدیدی بوده که «شرط ۲۰۰ هزار تومان خرید از یارانه» حذف شد و اعتبار تشویقی آن از ۱۲۰ هزار تومان (اعتبار تشویقی کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته است.

به بیانی دیگر در این طرح، یک سبد ۱۱ قلمی برای تامین حداقل کالری، پروتئین، ریزمغذی و ویتامین‌های لازم برای هر فرد (منطبق با نظر انستیتو تغذیه ایران) با قیمت‌های مبنای سال ۱۴۰۱ انتخاب شده است و مابه التفاوت قیمت سبد مبنا سال ۱۴۰۱ با قیمت روز (۱۴۰۲) از محل یارانه جدید دولت تامین می‌شود، به این صورت که قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کنند و مابه‌التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تامین می‌شود.
 
اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی فعلی بوده و خانوار مشمول طرح به صورت مجزا یارانه نقدی خود را به صورت ماهانه دریافت خواهند کرد. مبلغ حمایتی دولت به صورت اعتبار در حساب سرپرست خانوار تخصیص یافته و در زمان خرید و متناسب با میزان خرید مصرف می‌شود. البته خانوار می‌تواند اقلام طرح را در سقف وزنی و کالایی تعریف شده خرید کند و امکان جا به جایی اعتبار بین گروه‌های کالایی مقدور نیست. به عنوان مثال با اعتبار برنج امکان خرید روغن وجود ندارد.

از همین رو می‌توان گفت با اجرای طرح فجرانه، فردی با دهک درآمدی یک تا ۳ به جای دریافت ۴۰۰ هزارتومان یارانه، ۶۲۰ هزارتومان و فردی با دهک درآمدی چهار تا هفت، به جای دریافت ۳۰۰ هزارتومان، ۵۲۰ هزارتومان یارانه دریافت خواهد کرد.

براساس اعلام وزارت رفاه مرحله سوم طرح کالابرگ از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت که از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی. طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

تنها هفت روز تا پایان طرح سه ماهه فجرانه الکترونیک باقی مانده و هنوز دولت برنامه جدید خود را برای ادامه طرح کالابرگ اعلام نکرده است. البته ۱۹ فروردین ماه بود که سیدرضا یحیوی- مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تداوم اجرای طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در سال جاری به ایسنا اعلام کرد که در حال حاضر طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک در حال اجراست و منابع آن برای مدت سه ماه در نظر گرفته شده بود که در صورت تامین منابع، همین مدل ادامه پیدا خواهد کرد، اما اگر منابع تامین نشود چند مدل طراحی و به دولت ارائه خواهد شد و در صورت موافقت با یکی از مدل‌های ارائه شده، اجرا خواهد شد.

مشاور معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرده بود که در هر صورت حمایت از معیشت مردم ادامه‌دار است اما بستگی به این دارد که در چه قالب و طرحی ادامه یابد.

اکنون باید منتظر اعلام دولت ماند تا مشخص شود که قرار است پس از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته چه مدلی برای مرحله جدید کالابرگ الکترونیک اجرایی شود.

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • آیا طرح کالابرگ ادامه پیدا می‌کند؟
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • تصویب اعتبار ۱۰ هزار میلیارد تومانی فوق‌العاده کارکنان سلامت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • درویش: بازیکنان سپاهان وقت کشی کردند/ از عالیشاه بعید بود