Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه استان کرمان با کم‌آبی روبه‌رو است و هرچه کشاورزی کرمان علمی‌تر شود بهره‌وری آن هم بیشتر می‌شود گفت: کشاورزی ما باید به سمت توسعه کشت‌های گلخانه‌ای پیش برود. ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۳ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، شاهرخ رمضان‌نژاد عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه بیش از 250 هزار نفر از دانش‌آموختگان این حوزه در این سازمان فعالیت علمی دارند اظهار داشت: این فعالیت‌ها در زمینه‌ جهت‌دهی کشاورزی به سمت و سوی دانش‌بنیان شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در راستای انتقال دانش و فناوری‌های جدید به حوزه کشاورزی در کشور چهار طرح را در برنامه داریم افزود: توسعه‌ استفاده از پهبادها در کشاورزی، ایجاد بازار مجازی کشاورزی، فناوری‌های هوافضا و طرح هوشمندسازی کشاورزی را دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه بحث رونق تولید در کشاورزی به چندین پیش فرض نیازمند است گفت: در گام نخست بهبود فضای کسب و کار تسهیل صدور و دریافت پروانه‌ها و مجوز‌های کشاورزی باید انجام شود.

بیش از 540 هزار میلیارد محصولات کشاورزی در جنوب کرمان تولید می‌شودخرمای جنوب کرمان درب سردخانه 19 تا 23 هزار تومان به فروش می‌رسد‌گلخانه‌های کشور تا سال 1404 به 64 هزار هکتار می‌رسد‌

وی با بیان اینکه شرایط ما باید به گونه‌ای باشد که فرش قرمز برای سرمایه‌گذاران ما پهن و از آنها استقبال شود افزود: اگر زیرساخت صادرات محصولات کشاورزی ایجاد شود سودآوری بسیار خوبی ایجاد می‌کند.

رمضان‌نژاد با اشاره به اینکه امروز شاهد این هستیم که افراد و اقشاری که در حوزه کشاورزی فعال نبوده‌اند با بهبود فضای کشاورزی در کشور به این زمینه ورود کرده‌اند و متقاضی امور مربوط به کشاورزی و تولید شده‌اند بیان کرد: تلاش ما بر این است که بروکراسی اداری مانع سرمایه‌گذار در حوزه کشاورزی نشود.

وی با بیان اینکه امروز نان ما از گندم ایرانی است و همین موضوع غرور ایرانی را بیش از پیش می‌کند گفت: در حوزه کشاورزی رونق تولید با ایجاد بنگاه‌های جدید یا وارد کردن بنگاه‌های موجود به مدار است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه باید به سمت بهره‌وری برویم که از امکانات موجود استفاده چندین برابری بکنیم افزود: اگر تولیدات کشاورزی ما رونق پیدا کند کسب و کارهای دیگر نیز رونق پیدا می‌کند و یکی از اهداف نظام مهندسی کشاورزی رونق تولید از طریق وارد کردن دانش‌آموختگان، ایجاد دانش جدید و دانش‌بنیان شدن کشاورزی است.

وی با بیان اینکه استان کرمان با کم‌آبی روبه‌رو است و هرچه کشاورزی کرمان علمی‌تر شود بهره‌وری آن هم  بیشتر شده و در مصرف آب هم صرفه‌جویی شده است عنوان کرد: در رفسنجان بیش از 2هزار میلیارد صرف سموم و آفت‌کش‌ها می‌شود.

رمضان‌نژاد با اشاره به اینکه ظرفیت بسیار خوبی برای پرورش اسب در رفسنجان کرمان وجود دارد گفت: قریب 5 هزار راس اسب در رفسنجان وجود دارد.

وی با بیان اینکه فضاها و فرصت‌های بسیار خوبی در حوزه کشاورزی وجود دارد و دانش‌آموختگان و مهندسان در این حوزه می‌توانند نقش خود را پیدا کرده و به توسعه کشور کمک کنند افزود: در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری نیز آمده است که دانش راه عزت و سر بلندی کشور است و بیش از بیش باید در این راه قدم بر داریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به اینکه 13 درصد فارغ‌التحصیلان حوزه کشاورزی در بخش دولتی و 17 درصد در بخش غیردولتی مشغول هستند گفت: برنامه‌های نظام مهندسی کشاورزی دنباله‌ برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی است و در حال تلاش هستیم که کشت محصولات در کشور عمدتا به سمت کشت‌های گلخانه‌ای برود.

وی با بیان اینکه تلویزیون اینترنتی در حوزه کشاورزی که شامل استارت‌آپ‌ها و اپلیکیشن‌ها در حال فراگیر شدن است افزود: این برنامه‌ها یک امر را به خوبی برای مخاطب باز می‌کند و از صفر تا صد یک کار را توضیح می‌دهد.

انتهای پیام/ ت

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۰۰۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی گفت: ترکمنستان با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و ۲۰۰ کیلومتری ایران، می‌تواند سهم مهمی در افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار داشته باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم حسن مرتجی درباره نمایشگاه بین المللی اکسپو 2024 تهران در ارتباط در با اشاره به سفرمرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به همراه یک هیات بلندپایه تجاری برای بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران اظهار داشت:‌ ایران یک شریک تجاری قابل اتکا و تامین‌کننده نیازهای اساسی ترکمنستان در زمینه صنعت روز کشاورزی، مواد غذایی، تجهیزات و ماشین‌آلات ساخت ایران به همراه فناوری‌های‌ های‌تک و الکترونیک و تکنولوژی روز است.

وی بیان‌داشت: عدم دسترسی ترکمنستان به آب‌های آزاد باعث شده تا مسیر ارتباطی ایران برای ترکمنستان حائز اهمیت شود و در این راستا در سال‌های گذشته افتتاح خط آهن مشهد سرخس- تجن و خط آهن بافق- بندر عباس، اقدامات مهمی در جهت توسعه ارتباطات و تجارت بین ایران و کشورهای آسیای مرکزی به ویژه ترکمنستان بوده است.

استقبال کم‌سابقه سرمایه‌گذاران 103 کشور از ایران‌اکسپو2024

مرتجی ادامه‌داد: علاوه بر این موارد، دو کشور در زمینه مراودات محصولات کشاورزی و غذایی نیز از گذشته تاکنون با هم همکاری داشته اند و ایران سرمایه گذاری‌های متعددی را در بخش‌های متعدد این کشور انجام داده است.

وی تاکید کرد: عضویت دو کشور در سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) نیز عامل دیگری است که می‌تواند در روابط دو کشور تاثیرگذار باشد.

رییس هیات مدیره انجمن برگزارکنندگان نمایشگاه‌های خارجی ادامه‌داد: در سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به ترکمنستان (فروردین 1403)، بردی محمدف رئیس جمهور ترکمنستان با اظهار رضایت از سطح عالی تعاملات دوستانه و برادرانه دو کشور، از این همکاری ها به عنوان نمادی از روابط دوستانه در منطقه یاد کرد و با اشاره به تجارب مثبت اجرای طرح‌های زیربنایی توسط شرکت‌های ایرانی در ترکمنستان، درخصوص فراهم کردن زمینه افزایش فعالیت شرکت های ایرانی در کشورش اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره به اینکه ایران پس از روسیه دومین شریک تجاری ترکمنستان محسوب می شود، خاطرنشان‌کرد: ترکمنستان یکی از مصرف کنندگان مواد غذایی و کشاورزی در میان کشورهای تازه استقلال یافته آسیای مرکزی به شمار می‌رود و ایران به عنوان یکی از همسایگان ترکمنستان و با مرز زمینی مشترک یک‌هزار و 200 کیلومتری، به دلایل جغرافیایی و اقتصادی می‌تواند سهم مهمی در روند افزایش حجم صادرات مواد غذایی و محصولات کشاورزی و توسعه بازار و همکاری‌های دوجانبه داشته باشد.

وی تصریح‌کرد:‌ در این راستا نمایشگاه ایران اگروفود یک رویداد اقتصادی منطقه‌ای دریای خزر و موجب رونق کسب و کار در بازار کشورهای ساحلی خزر و منطقه و توسعه صادرات کالا و خدمات فعالان اقتصادی و تجار و بازرگانان ایرانی به شمار می رود.
مرتجی گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

وی اظهار داشت: ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

مرتجی گفت": نمایشگاه ایران‌اگروفود ترکمنستان گفت: ششم تا هشتم شهریورماه به میزبانی عشق آباد، پایتخت ترکمنستان برگزار می‌شود و در آن محصولات و تولیدات تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی در زمینه کشاورزی و مواد غذایی، محصولات حلال، تجهیزات و ماشین‌آلات چاپ و بسته بندی در معرض دید قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ایجاد منطقه آزاد مغان راپیگیری می‌کنم/کشاورزی شاه‌کلید توسعه مغان
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود