Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ سیدمصطفی آیت‌اللهی‌موسوی درباره زمان تحویل و تسهیلات در نظرگرفته شده برای منازل تخریب‌شده در زلزله کرمان بیان‌ کرد: طبق مصوبه دولت، برای بازسازی و ساخت بناهای تخریب شده در زلزله کرمان در شهر‌ها و روستاها به ترتیب مبلغ ۴۰ و ۳۰ میلیون تومان تسهیلات در نظرگرفته شده است.

وی ادامه داد: در شهرها و روستاها به‌ ترتیب مبلغ شش و ۵ میلیون تومان تسهیلات بلاعوض در اختیار مردم قرار داده می‌شود؛ همچنین این افراد اگر بتوانند تا قبل از پایان سال پرونده‌های خود را کامل کرده و شروع به عملیات ساخت و ساز کنند، مبلغ ۱۰ میلیون تومان تسهیلات کم بهره نیز دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌اللهی موسوی عنوان‌ کرد: افراد در مناطق زلزله زده کرمان اگر بنا بر افزایش متراژ داشته باشند باید مابقی هزینه را خودشان تأمین کنند. ضمن این که با شهرداری و اداره نظام مهندسی استان هماهنگ کرده ایم تا از افراد در رابطه با تهیه نقشه و کسب نظارت‌ها و پروانه های ساخت بناهایشان هزینه‌ای دریافت نکنند و همه این هزینه‌ها را بنیاد مسکن تقبل کرده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان خاطرنشان کرد: در مناطق زلزله زده در مرحله ساخت و گودبرداری هستیم و البته در منطقه هجدک هم اکنون ۷ واحد درمرحله نازک کاری قرار دارد و کار واحد‌های دیگر هم در حال انجام است، ضمن این که درکوهبنان هم روند کار به همین شکل است.

آیت‌اللهی موسوی بیان کرد: با توجه به اینکه در هجدک و کوهبنان قنوات زیادی داریم کار احیای آنها نیز توسط دستگاه های مربوطه آغاز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان با اشاره به سفر رئیس جمهور به کرمان تصریح‌ کرد: در این سفر به بنیاد مسکن دستور داده شد، ساخت و ساز خانه های تخریب شده در زلزله تا ماه های خرداد و شهریور سال آینده به اتمام برسد که بر اساس همان دستور، برنامه زمانبندی شده از طریق بنیاد مسکن تهیه کرده ایم که در دستور کار است و مرتب درحال پیگیری هستیم تا در همین زمان این اقدامات به پایان برسد.

وی اضافه کرد: بخش عمده‌ای از این کار به خود مردم بر می‌گردد که تخریب واحدها و تشکیل پرونده برای دریافت تسهیلات را سریع‌تر انجام دهند تا بتوانیم وارد مرحله ساخت بشویم که البته واحد‌های زیادی بعد از زلزله کرمان تاکنون آواربرداری شده و کار ساخت آن ها درحال انجام است

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۹۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران از اجباری بودن دریافت کد یکتا واحدهای صنفی خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف تهران گفت: یکی از سیاست های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود.

وی افزود: یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رئیس اتاق اصناف تهران بیان کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارایه می دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می شود که فعالیت اقتصادی دارند. پیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می بردند و یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

وی یادآورشد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه ها دنبال می کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد.

رستگار اظهارکرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می دهند.

وی گفت: تهران دارای 135 اتحادیه و نزدیک به 500 هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران یادآورشد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه ها نیز این کد را ارایه می کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • پایان باشکوه بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک ایران
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • بیست و هشتمین همایش ملی مهندسی نقشه برداری و اطلاعات مکانی در ایستگاه آخر
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان