Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@15:23:10 GMT

وزارت بهداشت، کارفرمای بیمارستان‌ها

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۵۰۱۱۵

وزارت بهداشت، کارفرمای بیمارستان‌ها

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان از استفاده کرمانشاه از تجربیات نظام مهندسی کرمان در جهت بازسازی خبر داد و گفت: متأسفانه پس از اتفاق کرمانشاه هجمه بسیار شدیدی به جامعه نظام مهندسی شد.

به گزارش ایسنا، «مجید اسماعیلیان» پیش از ظهر امروز چهارم دی‌ماه در نشست خبری به مناسبت چهاردهمین سالگرد زمین‌لرزه بم و در روز ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره جان‌باختگان زلزله بم هم‌چنین کشته‌شدگان زلزله اخیر کرمانشاه گفت: در تخریب بیمارستان‌های کرمانشاه را نظام مهندسی مقصر دانستند، قابل توجه است که ساختمان بیمارستان‌ها را ساختمان با اهمیت زیاد می‌باشند و اعتبار این ساختمان‌ها دولتی است و کارفرما این ساختمان‌ها وزارت بهداشت و درمان است و افرادی که خدمات فنی می‌دهند توسط سازمان برنامه‌ و بودجه صلاحیت آن‌ها تعیین می‌شود و به هیچ‌وجه سازمان نظام مهندسی ساختمان در این زمینه اقدامی انجام نمی‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در سراسر کشور 31 سازمان نظام مهندسی در 31 در قالب 300 نمایندگی در سراسر کشور مشغول به فعالیت هستند.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان با اشاره به عملکرد نظام های مهندسی اظهار کرد: آموزش و ترویج مقررات ملی ساختمان، کنترل خدمات اعضا که این موضوع در اوایل با مخالفت‌هایی روبرو بودیم از مهمترین عملکردهای نظام مهندسی می‌باشند.

اسماعیلیان زلزله هجدک راور را یک آزمونی برای سازمان نظام مهندسی دانست و خاطرنشان کرد: در منطقه هجدک بازسازی که با حداقل‌های مقررات ملی ساختمان انجام شد در زلزله‌های اخیر حتی یک نفر در آن منطقه جان خود را از دست نداد.

وی از متولی‌زدگی صنعت ساختمان گلایه کرد و ادامه داد: بازسازی بم یک بازسازی باکیفیت بود، هم‌چنین ما به‌دنبال تغییر در مسئولیت‌ها نیستیم اما باید نقاط ضعف و قوت مقررات را مشخص کنیم و یک بار برای همیشه صنعت ساختمان را به دست اهل آن و متخصصانش بسپاریم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان افزود: رسالت نظام مهندسی آموزش است و در سال جاری 87 دوره و همایش آموزشی را برگزار کرده‌ایم و 5 هزار و 341 نفر در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند و بیش از 5 میلیون نفر ساعت دوره آموزشی داشته‌ایم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان با بیان این مطلب که در چرخه ساخت و ساز فقط یک حلقه آن را مهندسین تشکیل می‌دهند و سایر آن‌ها شامل تولیدات، واردات و ... هستند، خاطرنشان کرد: باید متولی ساخت و ساز به صاحبان صلاحیت بسپاریم.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگسازی در میان مردم برای نحوه روبرو شدن با حوادث ترویج دهیم تا در قبال این زلزله‌ها مردم از آسایش روانی برخودار شوند و با یک لرزه کوچک مردم سراسیمه به خیابان‌ها هجوم نیاورند که در این زمینه رسانه‌ها می‌توانند کمک کنند.

اسماعیلیان با بیان این مطلب که نظام مهندسی همواره در کنار مدیریت استان است و با سیاست‌های استاندار کرمان همراه هستیم، ادامه داد:  در ساختمان‌سازی پروانه را به نام شخصی صادر می‌کنند که دارای زمین است و هیچ‌گاه سوال نمی‌شود که آیا در این زمینه تخصصی دارد یا خیر؟

وی زلزله بم را تلنگری در کنار گوش جامعه مهندسی دانست و افزود: ناظر باید به‌عنوان یک شغل دیده شود و ناظر باید در کارگاه‌های ساختمانی مقیم باشد و این مهم را پیشنهاد داده‌ایم.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کرمان حفظ سرمایه‌های ملی را کمتر از حفظ امنیت ملی ندانست و گفت: ساختمان‌های ما پس از 30 سال از زمان ساخت به عنوان کلنگی محسوب می‌شوند این در حالی است که در کشورهای دیگر ساختمان‌ها طی چند نسل مورد استفاده قرار می‌گیرند و از استحکام لازم برخوردارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۰۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رحیمی افزود: تصویب فوق العاده خاص در واپسین لحظات جمع بندی جداول بودجه ۱۴۰۳ انجام گرفت. این اتفاق با همراهی نمایندگان مجلس دوازدهم با کادر درمان و همچنین در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی درباره تصویب بودجه فوق العاده خاص افزود: هر چند خواسته پرستاران تصویب این قانون با ضرایب بالاتر از ضریب فعلی می‌باشد اما سازمان نظام پرستاری این اقدام نمایندگان را قابل تقدیر می‌داند.

رحیمی ضمن تقدیر از دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های همراه در پیگیری و تصویب این قانون، تصریح کرد: این اتفاق در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی تاکید کرد: با وجود شرایط سخت کاری و نوسانات اقتصادی، پرستاران به شدت تحت فشار بوده و متأسفانه هر روز اخبار نگران کننده‌ای از جای جای کشور به گوش می‌رسد. تصویب فوق‌العاده خاص اتفاقی مبارک اما ناکافی برای ایجاد انگیزه کادر درمان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در ادامه گفت: انتظار ما همراهی دولت با خواسته‌های سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در پیگیری و تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران است.

کد خبر 6095981 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران