Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی خبرگزاری برنا،  محمدعلی ودیعتی درباره وضع گازرسانی به منازلی که در پی زلزله اخیر کرمان دچار آسیب‌دیدگی شدند، گفت: پس از زلزله ۵,۲ ریشتری کوهبنان، بلافاصله گروه‌های ارزیاب، امداد و تعمیرات این شرکت وارد عمل شدند و تاسیسات این شرکت اعم از شبکه، انشعاب و ایستگاه های تقلیل فشار (CGS, TBS ) را کنترل و نشت یابی کردند که خوشبختانه آسیب ناشی از ریزش آوار فقط در تعدادی از انشعاب‌ها مشاهده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گاز منازل یک‌صد مشترک در شهر کوهبنان و روستای جور به دلیل شکستگی شبکه داخلی گاز منازل قطع شد، بنابراین برای وصل دوباره گاز لازم است مشترکان منازل خود را بازسازی و دوباره تایید بازرسی و نظارت سازمان نظام مهندسی را دریافت و ارائه کنند.

مدیر عامل شرکت گاز استان کرمان با تاکید بر اهمیت توزیع گاز در کشور اظهار کرد: توزیع گاز و ارائه خدمات به هموطنان ویترین صنعت گاز کشور است، بنابراین باید ارتباط با مشترکان در سطح مطلوب باشد و در همه بخش‌ها خدمات کامل و باکیفیت به آنها ارائه شود.

ودیعتی ادامه داد: نیروگاه‌های تولید برق استان بیشترین سهم مصرف را به خود اختصاص می‌دهند و با بهره‌برداری از نیروگاه کهنوج، سمنگان و شهید کاظمی و همچنین در مدار قرارگرفتن بخش گاز این نیروگاه اکنون شاهد قطع نشدن برق در استان کرمان هستیم و نیز، بخش قابل توجهی از مشترکان صنعتی استان از خدمات این نیروگاه‌ها، تامین می‌شوند که همه این موارد از برکت وجود گاز طبیعی در این منطقه است.

وی تصریح کرد: اولویت اصلی ما تامین گاز مستمر برای بخش خانگی است و به همین منظور با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط به واحدهای صنعتی استان اعلام شده که در طول فصل سرما طبق قرارداد فی‌مابین در صورت بروز مشکل از سوخت دوم استفاده کنند، افزون بر این مطابق روال همه ساله به‌لحاظ محدودیت‌های زمستانه و اختصاص سهم بیشتری از گاز به مصرف‌کنندگان خانگی، صنایع سیمان از سوخت گاز به سوخت مازوت تغییر داده شده‌اند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان با بیان این‌که قیمت گاز تا پایان امسال افزایش نمی‌یابد، درباره مشترکان گاز استان کرمان گفت: اکنون استان کرمان بیش از ۵۶۰ هزار مشترک گاز دارد و ضریب نفوذ گاز در این استان ۶۶ درصد است.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

به گزارش ایسنا، سید مهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط زیست طی سخنانی در نخستین نشست هماهنگی در راستای پیگیری فراخوان کاهش آلایندگی نیروگاه برق حرارتی شازند اراک، اظهار کرد: هدف از این نشست هماهنگی، تشکیل کارگروهی از خبرگان برای رسیدن به راه حل‌هایی جهت کاهش آلودگی نیروگاه شازند است. در این راستا، می‌کوشیم تا این موضوع را در سه بخش اصلاح سوخت نیروگاهی و سولفورزدایی مازوت، اصلاح فرآیندهای داخل نیروگاه و ارتقای راندمان و بهره‌وری و نهایتا حذف آلاینده‌های خروجی و اصلاح فضای سبز پیرامونی پیگیری کنیم.

وی ادامه داد: تمام مراحل و اقدامات جهت کاهش آلایندگی این نیروگاه در قالب ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و از طریق یک کارگزار تخصصی با مدیریت ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان آب، اقلیم و محیط زیست و کمیته فنی ذیل آن راهبری خواهد شد تا نهایتا به یک الگو و مدل قابل تسری به دیگر نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ کشور برسیم.

وی ایجاد کنسرسیومی از شرکت‌های فعال در حوزه مسائل زیست محیطی را برای پیشبرد ایده کاهش آلایندگی نیروگاه شازند، ضروری دانست و دراین راستا به فراخوانی که به تازگی از سوی ستاد منتشر شده، اشاره کرد و گفت: در این فراخوان ما به دنبال ایجاد کارگزار تخصصی برای تشکیل این کنسرسیوم هستیم و تا به امروز هفت شرکت دانش‌بنیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نوربخش همچنین به ابزارهای حمایتی معاونت اشاره کرد و اعطای اعتبار مالیاتی، ابزارهای تنظیم‌گری و وضع قوانین و مقررات و تسهیلگری جهت اجماع سازی شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله این ابزارها برشمرد.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری،  وی در  پایان خاطرنشان کرد: اقدام بعدی در راستای پیگیری موضوع، تشکیل کمیته فنی و بررسی پیشنهادهای دریافتی خواهد بود. پس از انتخاب کارگزار تخصصی، تدقیق فهرست خدمات و انتظارات و تدوین نقشه راه با راهبری کمیته فنی، انجام خواهد شد که انتظار می‌رود بتوانیم تا پایان سال، بخش‌هایی از این اقدام مثبت را به مرحله اجرا درآوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • اسکان اضطراری در پی بارندگی های شدید در سنندج
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها