Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان گفت : از سال گذشته تاکنون این سازمان برای 1200 نفر کارشناس ایجاد شغل نموده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرمان کرمان؛ محسن کمال الدینی مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان ظهر امروز طی نشست خبری به ارائه گزارش عملکرد این نظام در سال گذشته اشاره کرد و گفت:د با توجه به اینکه امسال در چند روز گذشته سه تفاهم نامه جدید با مدیریت امور اراصی در بحث واگذاری اراضی و حفظ کاربری در بحث صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی با مرکز تحقیقات کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی در بحث استعداد یابی اراضی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این تفاهم نامه زمینه اشتعال حداقل ۱۲۰ نفر کارشناس در رشته های مختلف کشاورزی علی الخصوص صنایع تبدیلی، خاک شناسی، باعبانی را فراهم می کند.
مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان ادامه داد پ: این سازمان 12 هزار و 634 عضو حقیقی در مقطع لیسانس تا دکتری دارد و ۳۰۰ عضو حقوقی و ۱۲۰ واحد گیاه پزشکی که همگی زیرمجموعه این نظام هستند.

کمال الدینی عنوان کرد: در سال۹۵ ، ۷۹۰ نفر عضو جدید به این سازمان اصافه شده است که نشان از شتاب فزاینده فارع التحصیلان بخش کشاورزی دارد .

وی بیان داشت: تعداد فارغ التحصیلان هیچ همخوانی با بازار کار ندارند به دلیل اینکه در قانون افزایش بهره وری مواد ۲۱ و 22 باید عملیاتی شود ولی وزارت علوم تاکنون از اجرایی کردن این مفاد ممانعت کرده است.


کمال الدینی اذعان داشت: زیرا میزان جذب مراکز آموزش باید توسط این کمیته و براساس نیاز انجام شود و وزارت علوم هنوز زیر بار این مفاد نرفته است.


وی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۹۰ نفر فقط در استان کرمان به اعضای سازمان اضافه شده است، گفت: ۶۰۷ نفر کارشناس ارشد ، ۵ نفر دکتری و ۱۳نفر عضو حقوقی ، ۷۸۲ تمدیدی و ۲۵ نفر حقیقی اعضای این سازمان بشمار می روند.


کمال الدینی افزود: بیشترین فارع التحصیل در رشته زراعت با ۲۵۵۲ نفر، باعبانی با ۲۰۲۸ نفر و گیاه پزشکی با ۱۵۶۷ نفر و کمترین آن در رشته مدیریت منابع مناطق بیابانی است.


وی ادامه داد: ۱۰۹ نفر فارغ التحصیل محیط زیست داریم که مناسفانه سازمان محیط زیست در امر واسپاری بد عمل می کند و به فارغ التحصیلان اجازه فعالیت نمی دهد،در حالی که آنان عضو سازمان نظام مهندسی هستند.

کمال الدینی بیان داشت: پی گیریهای زیادی انجام دادیم و جلسات زیادی با مدیران و مسئولان محیط زیست گذاشتیم ولی کاری انجام نشد که جای بسی تاسف است دیدگاه سازمان محیط زیست اینکه همه چیز به صورت دولتی و در خودش احاطه شود.

وی صدور تاسیس پروانه های بهره برداری واحدهای دامپروری ، گلخانه ای ، قارچ ،واحدهای گیاهپزشکی شامل فروشندگی سم، انسکتاریوم شرکت های ضد عفونی، کمیته تعیین صلاحیت و رتبه بندی اعضا ، صدور پروانه اشتغال ، تهیه و راه اندازی سامانه، جانمایی اعضا آموزش دیده در سامانه اجرای کار ، تشکیل پرونده و انتخاب طراح و اجرای پرورژه ابیاری تحت فشار را از جمله فعالیت های سازمان نظام مهندسی کشاورزی برشمرد.


کمال الدینی همچنین اذعان داشت: در بحث رتبه بندی براساس قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی تبصره ۶ ماده ۲ این قانون رتبه بندی بخش کشاورزی به نظام مهندسی و منابع طبیعی واسپاری شده است.


مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان ابراز داشت: تنها مرجع رسمی این سازمان است ولی با مقاومتی که سازمان مدیریت انجام داده محقق نشده و خود سازمان مدیریت در بسیاری از بخش ها خود را متولی می داند.

وی گفت: در این رابطه در حال پی گیری هستیم و امیدواریم بزودی این موضوع که تنها مرجع رسمی در صلاحیت پیمانکاران بخش کشاورزی سازمان نطام مهندسی کشاورزی است محقق شود.


کمال الدینی ، بازدید از صدور دفاتر سوخت تراکتور را از دیگر وظایف این سازمان دانست و افزود: این سازمان با بیمه ایران تفاهم نامه دارد و بیمه روستاییان عشایر که براساس قانون و بهره وری این تفاهم نانه منعقد شده فقط کارشناسان کشاورزی می توانند از این قرار داد استفاده نمایند.


وی ادامه داد: کارشناسان کشاورزی که عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی هستند و در روستاها قرار دارند می توانند از طریق بیمه روستایی و عشایری بیمه شوند.

کمال الدینی با بیان اینکه کل هزینه ای که در طول سال برای بیمه پرداخت می شود 480 هزار تومان اعلام کرد ،بیان داشت: سنوات خدمتی برایشان منظور می شود و این بیمه قابل انتقال به بیمه تامین اجتماعی و سایر بیمه هاست و از لحاظ سازمان نظام مهندسی در رتبه بندی، قابل قبول است و در کل شامل کلیه مزایا از جمله بازنشستگی و از کارافتادگی می شود که کارشناسان به ما مراجعه می کنند و تحت پوشش این بیمه قرار می گیرند و با مراجعه به بیمه سلامت دفترچه درمان را هم می توانند دریافت نمایند .

وی تصریح کرد: سازمان عمران کرمان هم یک طرح هزار هکتاری برای گلخانه های هیدرو پونیک در سطح استان در دست اجرا دارد که قرارداد آن با نظام مهندسی منعقد شده و باید پروانه های آن گرفته شود که اگر این طرح اجرایی شود در هر هکتار ۱۰ نفر کارشناس کشاورزی نیاز دارد اینجا ما دیگر مشکلی در رابطه با اشتغال فارغ التحصیلان نخواهیم داشت.


کمال الدینی افزود: استارت کار زده شده پروانه های آن در حال صدور است و این گام بزرگی است که در سال افتصاد مقاومتی تولید و اشتغال برداشته خواهد شد.


وی همچنین به بحث نهال و فروشندگی نهال اشاره کرد و اظهار داشت: کارگروه تخصصی فضای سبز با توجه به اینکه شرکتهای خدماتی غیر مرتبط کار فضای سبز را انجام می دهند این امر باعث بوجود آمدن مشکلات عدیده ای در همه بخش ها شده است.


مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان اضافه کرد: کارگروه آن براساس قانون بهروری نظام مهندسی کشاورزی راه اندازی شده که ما به جد در حال پی گیری آن هستیم و منبعد از این تنها شرکتهایی می توانند در بحث مناقصات شر کت کنند که رتبه سازمان نظام مهندسی را داشته باشند.


وی از برگزاری همایش زالو در 21 تیر ماه که به صورت کشوری در کرمان برگزار می شود خبر داد و گفت: ممیزی منابع طبیعی و مرتعداری ، امور اراضی ، شیلات و برگزاری همایش های تخصصی . جشن روز مهندس ، همایش خاکشناسی هرساله برگزار می شود .


کمال الدینی با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی و کشاورزی استان کرمان در کلیه کارگروه های بخش کشاورزی عضو است و نظرات خود را بیان می کند، ابراز داشت:یکی از اهداف اصلی سازمان نظام مهندسی کشاورزی در قانون تاسیس، مهندسی نمودن فرایند تولید در بخش کشاورزی و ضریب نفوذ دانش به بخش بوده است.


وی در رابطه با چگونگی محقق شدن ضریب نفوذ بخش دانش اذعان داشت: با ورود دانش آموختگان بخش کشاورزی به واحدهای تولیدی این امر محققق می شود.


کمال الدینی افزود: براساس قانون نظام جامع دامپروری و جامع گلخانه ای همه واحدهای تولیدی مکلفند در زمان صدور پروانه بهره برداری نسبت به انتخاب و استخدام مسئولین فنی اقدام کنند و این قانونی بوده که عملیاتی نشده است و از سال گذشته توسط وزیر کشاورزی ابلاع شده و دستورالعمل آن توسط سازمان نظام مهندسی نوشته شده است.

کمال الدینی با تاکید بر اینکه هیچ واحد تولیدی در بخش کشاورزی بدون کارشناس نخواهد بود ، عنوان کرد: سازمان نظام مهندسی در حال ساماندهی مسئولین فنی است و آزمون های مرتبط در سه مرحله آزمون، مصاحبه و آموزش انجام می شود که جمع امتیازات ملاک اشتغال آنان در بخش کشاورزی است .

وی تصریح کرد: هم اکنون زمان گذر از کشاورزی سنتی معیشتی و ورود به کشاورزی صنعتی واقتصادی هستیم و این محقق نمی شود مگر با ورود دانش آموختگان بخش کشاورزی که در حال ساماندهی است و آزمونهای مرتبط در گلخانه ها ودام برگزار گردیده که بزودی محقق خواهد شد.

کمال الدینی همچنین به اشتغال فارغ التحصیلان اشاره کرد و اذعان داشت: در سال گذشته طی آمار اعلام شده سازمان نظام مهندسی کشاورزی توانست برای تعداد ۶۰۰ نفر ایجاد شغل نماید آن هم براساس واسپاری دستگاه های اجرایی که جا دارد از سازمان جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های وابسته ، منابع طبیعی ، شرکتهای تعاونی کشاورزی تقدیر به عمل آید که در واسپاری کار به نظام مهندسی از هیچ کوششی دریغ نکردند.


وی گفت : از سال گذشته تاکنون تعداد ۶۰۰ نفر به آمار اشتعال اضافه شده است و با توضیحاتی که داده شده و با تفاهم نامه جدید و راه اندازی گلخانه ها آمار رشد فزاینده ای خواهد داشت.


کمال الدینی عنوان کرد: در سال گذشته در بحث امور دام ۸۴۴ کار کارشناسی توسط ااعضای سازمان انجام شده و ۱۵۰ کارشناس امور دامی در بحث تهیه و نظارت دامی مشغول به کار شده اند و همچنین در بحث شیلات ۴۸ کار و ۵۰ کارشناس، در بحث قارچ ۱۰۰ کار و ۱۰۰ کارشناس، در مستثنیات پاسخگویی به استعلامات که متولی آن اداره کل منابع طبیعی است ۱۰۰۶ کار با ۱۱۰ کارشناس در سطح استان و آبیاری ۵۱۶ کار و ۱۲۰ کارشناس، ادوات کشاورزی ۴۲۵۶ کار و ۷۶ کارشناس و ۱۳۳ فروشندگی سموم مشغول به کار شده اند.


وی با بیان اینکه امسال ناظر خرید ذرت از طریق تعاون روستایی و پشتیبانی امور دام ۴۴ نفر به کار گرفته شده است ، افزود: در بحث امور اراضی ۷۳۸ کار و ۱۲۰ ناظر انجام شده است که درجمع ۱۲۰۰ نفر مشغول به کار شده اند.

کمال الدینی گفت: شهرستان های کرمان ، سیرجان، رفسنجان و زرند بیشترین آمار اشتغال و شهرستان های کوهبنان و راور کمترین اشتغال را داشته اند.


وی تصریح کرد: سازمان نظام مهندسی از زمان واسپاری ۴۷۹ موافقت اصولی برای پروانه های دامی و ۲۳۱ پروانه تاسیس ، ۴۴۱ پروانه بهره برداری ، ۳ پروانه توسعه صادر نموده است.

مدیرعامل سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان کرمان بیان داشت: همچنین در بحث گلخانه ای ۲۳۰ موافقت اصولی ، ۵۲۲ پروانه تاسیس 26 بهره برداری و ۱۰ پروانه توسعه صادره شده است.


وی افزود: در بحث کلینیک و فروشندگی های سموم ۵۱۳ پروانه صادر کردیم که فروشندگی رفسجان با ۸۱ ، سیرجان ۶۲ و کرمان ۵۴ و زرند ۴۰ فروشندگی دارد.


کمال الدینی با بیان اینکه ساماندهی فروشندگی سم به این سازمان واسپاری شده است ، اذعان داشت: در سال گذشته ، ۹۸ فروشگاه به اداره اماکن معرفی شد که فاقد مجوز بودند، برای ۵۰ فروشگاه پروانه صادر و ۲۹ پروانه در دست اقدام و ۱۸ فروشگاه نیز پلمپ شدند.


وی با اشاره به اینکه استان کرمان در بحث ساماندهی فروشندگی های سم رتبه اول کشوری را در سال گذشته از آن خود کرده است ، گفت: استان کرمان در بحث فروشندگی های سم استان قرمز بود و در حال حاصر استان سبز است و در این مسیر گام های موثری برداشته است.


کمال الدینی همچنین مشکلات موجود در این بحث اشاره کرد و بیان داشت: یکی از مشکلات در بحث ساماندهی اولا نداشتن مجوز بود که ساماندهی شد و گام بعدی اینکه مسئولین فنی براساس قانون نباتات باید در محل فروشندگی حضور می داشتند که به صورت سوری بود یا قراردادی .

وی افزود: با هم کاری اداره کار، انجمن صنفی کارگری مسئولین فروشندگی های سم راه اندازی شد که همه مسیولین فنی باید در این انجمن عضو شوند که ابتدا درشهرستانهای رفسنجان و انار به عنوان پایلوت راه اندازی شد و گام بعدی قرار است در شهرستان کرمان انجام شود.


کمال الدینی با بیان اینکه استان کرمان به عنوان یک الگو برای سایر استانها قرار دارد ، عنوان کرد: با تعیین حقوق صنفی همگی باید تبعیت کنند و استان کرمان اولین استانی است که این کار انجام شده و به صورت پایلوت گزارش اقدامات در اولین جلسه گردهمایی مدیران سامواتاتیک سراسر کشور ارائه شده است.


وی ادامه داد: تعداد پروانه های صلاحیت فنی که برای مسئولیتن فنی صادر شده بیشترین آن در شهرستان های کرمان ، رفسنجان ، سیرجان و ارزوییه بوده است.


کمال الدینی همچنین اضافه کرد: در سال گذشته تعداد 4 هزار و 493 دفترچه ادوات صادر شد و بیشترین آمار صدور را شهرستان رفسنجان دارد.

وی در حوزه آبیاری عنوان کرد: تمام امور آبیاری تحت فشار اعم از تهیه نقشه هاو تهیه طرح های توجیهی بحث مشاورین ، ساماندهی مجریان آبیاری تحت فشار ، برگزاری کلاس های آموزشی تعیین ظرفیت و سقف کاری نظارت بر اجرا که همگی به نظام مهندسی واسپاری شده است .


کمال الدینی خاطرنشان کرد: مجموع پروژه های آبیاری تحت فشاری ثبت شده در دبیرخانه ، شهرستان ارزوییه با ۵۰۰ هکتار رتبه اول ، رفسنجان با ۱۲۰۰ هکتار ، سیرجان با ۱۲۰۰ هکتار رتبه دوم و کمترین آن در شهرستان رابر اعلام شده است.


گفتنی است: سازمان نطام مهندسی از دور چهارم در سال گذشته ۹۶۶۲۱ نفر روز به اعضای سازمان و بهره برداران آموزش داده شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی به کشور

آفتاب‌‌نیوز :

رییس پلیس بین الملل فرماندهی انتظامی کشور، از استرداد فردی به اتهام کلاهبرداری به مبلغ یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال به کشور خبر داد.

سردار کریمی گفت: متهم این پرونده به عنوان ترخیص کار کالای بازرگانی در دو مرحله، حدود ۴۰۰ کانتینر کالا را تحویل شاکی داده و قادر به جلب اعتماد وی می‌شود.

وی افزود: این فرد در مرحله سوم و آخرین محموله وارداتی را که شامل ۹۳ کانتینر به ارزش دو میلیون دلار معادل یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال بوده را به مشتری‌های تعیین شده نداده و بدون اطلاع مالک تمامی کالا‌ها را به اشخاص دیگری به فروش رسانده و با تصاحب مبلغ حاصل از فروش به یکی از کشور‌های همسایه متواری می‌شود.

رئیس پلیس بین‌الملل فراجا ضمن اشاره به خروج غیر قانونی متهم از کشور با هویت جعلی و اقامت در یکی از کشور‌های همسایه بیان داشت: بر اساس اعلام مراجع قضائی مبنی بر متواری شدن نامبرده، موضوع شناسایی، دستگیری و استرداد وی در دستور کار مأموران پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

سردار کریمی اظهار داشت: پلیس بین‌الملل با استفاده از ظرفیت‌های سازمان اینترپل و هماهنگی‌های لازم با مراجع مربوطه داخلی و خارجی، علیه وی اعلان قرمز صادر و متعاقباً متهم را در کشور محل اختفا مورد ردیابی و شناسایی قرار داده و وی را دستگیر می‌کند.

وی در پایان ضمن هشدار به بازرگانان کشور و لزوم اخذ تضمین در معاملات خود و همچنین اشاره به تلاش پلیس بین‌الملل فراجا، در ردیابی، شناسایی و دستگیری این مجرمان و همچنین انعکاس تحت تعقیب بودن آنان به مرز‌های ورودی کشور خاطرنشان کرد: متهم توسط مأموران پلیس بین‌الملل فراجا، از طریق مرز هوایی فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به کشور مسترد و در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • حضور برخی از سفیران در بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • شوراها حافظ منافع مردم و نظام هستند
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی به کشور
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • تمام اتباع مجاز ساماندهی می‌شوند 
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل